دوم دارای کد ۲ در پژوهش مزبور خواهدبود (رسولی و امیرآتشانی، (۱۳۹۰) ص ۱۱۷). در این پژوهش نیز بنا بر نیاز از کدگذاری برای ساده تر کردن تحلیل متن استفاده شد.
۳-۷-۷ استخراج و تحلیل دادهها
۳-۷-۷-۱ قواعد شمارش
شمارش بر اساس فراوانیها، حضور و عدم حضور عناصر خاص، شدت، جهت، فن مقایسه زوجی، فن درجه بندی کیو و رویکرد ذرهای فنونی هستند که پژوهشگر در هنگام شمارش واحدهای تحلیل میتواند به کمک آنها به تحلیلمحتوا بپردازد. در ادامه دو روش ازفنون بالا را که در این پژوهش برای تحلیلمحتوا استفاده خواهدشد، به صورت مختصر بیان میشود.
شمارش بر اساس فراوانیها
بر اساس برخی از تعاریف روش تحلیلمحتوا، نتیجه گیری از اطلاعات محتوا دقیقاً از روی فراوانی نمادها یا موضعهای پیام بدست میآید؛ مانند اینکه با به کارگیری شیوه شمارش فراوانیها، تعداد دفعاتی که در یک کتاب خاص در مورد موضوعی اشاره شده است را جدولبندی کرد. شمارش بر اساس فراوانی، تکرار یک مورد در جاهای مختلف نمونه یا جامعه میباشد.
حضور یا عدم حضور
در این روش، در مرحله رمزگذاری، نماد مورد نظر چه یک بار در یک مقاله دیده شود و چه دوازده بار و… رمزی واحد دریافت میکند؛ به عبارت دیگر حضور یا عدم حضور آن مقوله مد نظر محقق میباشد نه تعداد حضور، بنابراین بر خلاف روش شمارش فراوانی، تکرار یک مورد، نشانه اهمیت نیست بلکه فقط وجود یا عدم وجود مدنظر محقق میباشد (رسولی و امیرآتشانی، (۱۳۹۰) صص ۱۱۹-۱۲۰).
در این پژوهش، حضور و عدم حضورمهمتر از فراوانی بوده است ولی در قسمتهایی از فراوانی نیز استفاده شد.
۳-۷-۷-۲ ارزیابی اعتبار پژوهش
الف- روایی و پایایی پرسشنامه
به جهت روایی پرسشنامه، مقولات یا به عبارتی سؤالات پرسشنامه در اختیار اساتید متخصص قرار گرفت، به علاوه خود مقولات با الهام از مصاحبه با نخبگان تدوین شده بود. پایایی پرسشنامه نیز براساس ضریب آلفای کرونباخ بدست آمد. این مرحله قبل از شروع تحلیلمحتوا صورت پذیرفت.
ب- قابلیت اطمینان کدگذاری مقولهها
از آنجا که اصل عینیت یکی از اصولی است که در تحقیقات علمی باید رعایت شود، در این پژوهش که با روش تحلیلمحتوا صورت میگیرد، به منظور دستیابی به این اصل، چکلیست تحلیلمحتوا پس از کدگذاری به شخص دیگری برای کدگذاری مجدد داده شد و با بهره گرفتن از فرمولی که ویلیام اسکات ارائه داده است، ضریب قابلیت اطمینان بدست آمد.
محاسبه قابلیت اطمینان با بهره گرفتن از فرمول اسکات
در این محاسبه پژوهشگر میتواند با بهره گرفتن از تعداد مقولات مورد توافق و کل مقولات موجود، به محاسبۀ قابلیت اطمینان بپردازد. فرمول اسکات در مقیاس اسمی، ترتیبی، فاصلهای و نسبی کاربرد دارد (ساروخانی، ۱۳۸۰).
Pi=
قضاوت دربارهی ضریب پایایی مطابق با جدول زیر میباشد (رسولی و امیرآتشانی، (۱۳۹۰) ص ۱۵۵).
جدول ۱-۳: قضاوت درباره ضریب قابلیت اطمینان
ضریب اطمینان
میزان توافق داوران
کمتر از صفر
هیچ

برای دانلود متن کامل پایان نامه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه ، پروپوزال ،سمینار مقطع کارشناسی ، ارشد و دکتری در موضوعات مختلف با فرمت ورد می توانید به سایت ۷۷u.ir مراجعه نمایید
رشته مدیریت همه موضوعات و گرایش ها : صنعتی ، دولتی ، MBA ، مالی ، بازاریابی (تبلیغات – برند – مصرف کننده -مشتری ،نظام کیفیت فراگیر ، بازرگانی بین الملل ، صادرات و واردات ، اجرایی ، کارآفرینی ، بیمه ، تحول ، فناوری اطلاعات ، مدیریت دانش ،استراتژیک ، سیستم های اطلاعاتی ، مدیریت منابع انسانی و افزایش بهره وری کارکنان سازمان
در این سایت مجموعه بسیار بزرگی از مقالات و پایان نامه ها با منابع و ماخذ کامل درج شده که قسمتی از آنها به صورت رایگان و بقیه برای فروش و دانلود درج شده اند
۰٫۰ تا ۰٫۲
خفیف
۰٫۲۱ تا ۰٫۴
متوسط