آموزش تصویری نی، سه تار، سنتور توسط خنیاگر

آموزش هر سازی لذت بخش است، در این آموزش می توانید آموزش تصویری نی، آموزش تصویری سه تار و آموزش تصویری سنتور را مشاهده کنید.

موسیقی کهن ایرانی با غنا و فرهنگ بی مثالش می تواند گوشه ای از عیار این هنر فاخر را بیان کند. اگرچه فراز و نشیب های روزگار بر این وادی بی انتها نیز تاثیرات بسیاری داشته است.

اما حال که علاقمندان با مزایای بیشمار یادگیری نوازندگی ساز های اصیل همچون افزایش تمرکز، بروز خلاقیت، افزایش اعتماد به نفس و تقویت ذهن آشنا شده‌اند مایلند برای نمایش ذوق و توانمندی خود الفبا را از پیشکسوتان نام آور این مرز و بوم بیاموزند و پله پله پیشرفت را تجربه کنند.

آکادمی خنیاگر با ادغام هنر و تکنولوژی در تلاش است سبک آموزشی نوآورانه ای را به علاقمندان هدیه دهد تا با کسب تجربه از محضر اساتید برجسته بتوانند از این اقیانوس بی انتها سیراب شوند.

چگونه می‌توان موسیقی را شناخت و تبدیل به هنرمندی چیره دست شد؟

اگرچه برای آموختن و چیره شدن بر هر ساز مکتب های آموزشی بسیاری وجود دارد اما زمانی می‌توان شاهد بازدهی مطلوبی بود که در فضایی بهینه آموزشی از جوار اساتید مجرب آموخت.

آموزشگاه های حضوری بسیاری وجود دارند که اگرچه در ظاهر پوست اندازی کرده اند و با زرق و برق ماشین های تبلیغاتی در تلاشند افراد بسیاری را جذب کنند اما این شلم شوربای عجیب فقط به هدر رفت استعداد، وقت و انرژی هنرجویان می انجامد و اغلب آن‌ها را سر خورده و ملول وا می دارد که دست از آموزش بکشند.

حال که موسیقی ایرانی با فرم هنری و تاریخی خاص خود توانسته نگاه علاقمندان را به خود جلب کند باید مسیر آموزشی استانداردی را ترسیم کرد تا این عاشقان با آرامش، تمرکز و صبر به‌صورت پلکانی بیاموزند و با جسارت بنوازند.

سبک آموزش حضوری برای یادگیری موسیقی بهتر است یا آموزش آنلاین؟

در حال حاضر که بحران شدید فرهنگی و اقتصادی بر کشور سایه افکنده است یادگیری مهارت به‌ویژه موسیقی می‌تواند به‌عنوان سرگرمی جذاب جسم و روح را از تمامی درد و رنج ها رها کند.

درواقع پیشرفت تکنولوژی فرصتی شگفت فراهم آورده است تا افراد ساکن هر کجای این کره خاکی بتوانند از معلمان کار بلد بدون چالش آموزشی مفاهیم و تکنیک ها را بیاموزند و در این مسیر موفق نیز شوند.

شاید تا چند سال قبل استقبال از سبک آموزش حضوری در آموزشگاه ها بیشتر معقولانه به نظر می رسید اما حال که می‌توان از هنرمندان بدون توجه به محدودیت های فیزیکی، جغرافیایی و زمانی آموخت و آثاری برجسته را نیز به نمایش گذاشت چرا نباید بهره برد؟

در ادامه به برخی از مزایا و برتری های سبک آموزش آنلاین نسبت به یادگیری حضوری که رنج و سختی را کمرنگ کرده است اشاره می‌شود.

آموزش ساده، راحت و بدون دردسر

جلسات آموزشگاه ها معمولا به شکل منظم و هفتگی برگزار می‌شوند که علاقمندان را برای تطبیق با برنامه زندگی دچار مشکلاتی عظیم می‌کند علاوه‌بر آن بازدهی آموزش را نیز گاهی کمرنگ می‌کند اما با آموزش آنلاین تمامی افراد فارغ از دغدغه ها و مشکلات تمام نشدنی زندگی ماشینی می‌توانند تنها با گوشی هوشمند و کامپیوتر از فضای پر طراوت آموزشی بهره بسیاری را شاهد باشند.

پر کردن خلاء های آموزشی

ایران مهد استعداد و نبوغ موسیقیایی است که اغلب به علت محدودیت های جغرافیایی نمی توانند از دانش و تجربه اساتید بنام بهره ببرند اما با محتویات آموزشی آنلاین کسب مهارت از سطح مبتدی تا حرفه‌ای امکان‌پذیر است.‌

کارایی بالا برای افراد پر مشغله

سبک زندگی امروزی بسیاری را وا داشته است که برای تأمین نیاز های خود همواره در تلاش باشند و پیگیری علایق شخصی را در اولویت های انتهایی قرار دهند اما با یادگیری آنلاین ‌تمامی افراد می‌توانند تبدیل به نوازنده ای برجسته شوند و با جسارت در این عرصه پیش بروند.

بهره مندی از آموزشات استاندارد

آثار موسیقیایی اگرچه به واسطه کلام و شعر شنیده و درک می‌شوند اما اگر آوای ساز ناپخته و بی ارتباط باشد مخاطب وقتی برای آن اختصاص نخواهد داد.

زمانی می‌توان امیدوار بود قطعات فاخری را به تصویر کشید که از آموزش استاندارد بهره‌مند بود. سبک آموزشی آنلاین برای تمامی علاقمندان با هر سطح از استعداد کارایی بالایی دارد.

پشتکار و تمرین می‌تواند جسارت فرد را افزایش دهد تا با شاخ و برگ دادن به هنر خود حتی دیگران را نیز به تحسین و حیرت وا داشت.

خنیاگر آکادمی آموزشی نام آشنایی است که به‌صورت آنلاین فعالیت می‌کند تا تمامی افراد بتوانند از محتوا های آموزشی تصویری با کیفیت استفاده کنند و در جوار اساتید بنام و با تجربه شخصیت هنری خود را به درستی شکل دهند.

اگر مایلید خصوصیات منحصر‌به‌فرد این آکادمی را بهتر بشناسید پیشنهاد می‌شود مطالعه ادامه متن را از دست ندهید.

خنیاگر کیست و چه می‌کند؟

خنیاگر مرکز آموزشی آنلاین موسیقی است که با همراهی معلمان کار بلد در تلاش است نقشه راهی ترسیم کند تا تمامی هنرجویان بدون چالش و مشکلات آموزشی به قدری توانمند شوند که علاوه‌بر تسلط با پختگی تمام از نبوغ هنری خود رمز گشایی کنند.

رعایت متد های آموزشی استاندارد

پیشرفت در آموختن تکنیک ها و مفاهیم زمانی میسر است که آموزش متناسب با استاندارد های روز دنیا صورت گیرد.

این آکادمی نیز علاوه‌بر نوآوری فضای با طراوت آموزشی را فراهم کرده است تا هنرجویان با انگیزه و عشق مرز های درونی خود را بشکافند و کارایی بالایی نیز شاهد باشند.

بهره مندی از حضور اساتید برجسته

این مرکز آموزشی برای تدریس مفاهیم و تکنیک های انواع ساز های اصیل ایرانی محتویات ارزشمندی تهیه کرده است که حضور اساتید برجسته می‌تواند بیانگر کیفیت بالای آن باشد.

اساتید خنیاگر

  • آموزش ساز دف همگام با استاد مسعود حبیبی
  • آموزش ساز سنتور همگام با استاد سعید ثابت
  • آموزش هارمونی همگام با استاد نادر مشایخی
  • آموزش ساز عود (بربط) همگام با استاد علی پژوهشگر
  • آموزش ساز ویولن همگام با استاد علی (همایون) رحیمیان
  • آموزش ساز پیانو همگام با استاد سام اصفهانی
  • آموزش تئوری موسیقی همگام با دکتر امیر حسین رمضانی
  • آموزش ساز گیتار همگام با استاد کیوان میر هادی
  • آموزش متد میوزماسل همگام با استاد محمد مهدی بابایی
  • آموزش ساز تار همگام با استاد آزاد میرزا پور
  • آموزش ساز سه تار همگام با استاد طینوش بهرامی
  • آموزش ساز نی همگام با استاد شاهو عندلیبی
  • آموزش ساز هارمونیکا (ساز دهنی) همگام با استاد منصور پاک نژاد

تخصص و مهارت بالا تیم فیلم‌برداری

درک موسیقی و آموزش اصولی زمانی در سبک آنلاین میسر می‌شود که افراد بتوانند با تدریس اساتید ارتباط برقرار کنند و تمارین را پیگیری کنند.

در جلسات آموزشی این آکادمی نیز گروه متخصص و ماهر فیلم‌برداری تمامی نکات از نور پردازی، صدا پردازی و تدوین حرفه‌ای را لحاظ کرده اند علاوه‌بر اینکه نشانگر متحرک همراه‌با کلام استاد قابل مشاهده است که بازدهی بالایی را به همراه می آورد.

دسترسی آسان به محتویات آموزشی

اینترنت و دنیای وب فضای شگفت انگیزی را فراهم کرده است که علاقمندان به یادگیری برای تماشا فقط کافی است سری به سایت خنیاگر بزنند و پس از ثبت نام از این آموزشات بی‌نظیر بهره ببرند.

گارانتی محتویات آموزشی، حل سریع مشکلات آموزشی و استفاده از بسته های آموزشی بروز

تلاش مجموعه بر آن است که هنرجویان بدون سردرگمی مسیر آموزشی را بپیمایند و با آرامش و تمرکز لذت یادگیری را درک کنند.

یکی دیگر از نوشته های سایت :   مشاوره انجام پایان نامه

حضور تیم پشتیبانی قدرتمند و حل چالش‌های آموزشی توسط اساتید می‌تواند کمک کند تا تمامی افراد تبدیل به نوازندگانی برجسته شوند.

گارانتی محتویات آموزشی از دیگر خدمات شگفت انگیزی است که می‌تواند بیانگر کیفیت فیلم های آموزشی باشد علاوه‌بر آن که دریافت بسته های آموزشی بروز برای هنرجویان صورت می‌گیرد تا سواد موسیقیایی خود را گسترش دهند و بر جغرافیای ساز خود بهتر مسلط شوند.

آموزش نی مقدماتی

شاهو عندلیبی

علاقمندان به یادگیری ساز نی می‌توانند با تهیه این مجموعه ۹ قسمتی که معادل ۳۰ هفته آموزش حضوری است از نقطه صفر با مفاهیم و تکنیک ها آشنا شوند.

شیوایی و گیرایی کلام استاد شاهو عندلیبی جسارت بسیاری به هنرجویان می‌دهد که برای آموختن تلاش کنند.

علاوه‌بر تمارین و قطعات بسیار افراد می‌توانند نت خواهی، کوک های ساز و انگشت گذاری را نیز بیاموزند.

درباره مدرس آموزش نی

شاهو عندلیبی هنرمند با اخلاق، توانمند و چیره دست کرد زبان هستند که علاوه‌بر نواختن ماهرانه نی در آواز خوانی نیز استعداد بینظیری دارند.

ایشان علاوه‌بر به ارث بردن ذوق و نبوغ موسیقیایی خود از پدر زنده یاد ایرج عندلیبی در جوار اساتید بنامی همچون مجید درخشانی و استاد محمد رضا شجریان و جمشید عندلیبی تجربه آموزی کرده اند.

اخذ مدرک کارشناسی ارشد موسیقی از دانشگاه هنر نیز به شناخت ایشان از موسیقی دلالت دارد.

برخی از فعالیت‌های هنری

شاهو عندلیبی تجربه و رزومه قوی دارند که از آن می‌توان به همکاری با گروه های مولانا، خورشید و گروه آوا اشاره کرد.

اجرا در کنسرت همراه‌با استاد شجریان از دیگر افتخارات ایشان است.

آموزش سه تار مقدماتی

طینوش بهرامی

استاد بهرامی این مجموعه آموزشی را در ۲۱ قسمت تدریس کرده اند تا افراد تکنیک ها و مفاهیم اولیه سه تار را بیاموزند که معادل ۴۵ هفته آموزش حضوری است.

علاقمندان می‌توانند بدون سردرگمی و آشفتگی قدم های آموزشی اولیه را با شیوایی و گیرایی کلام استاد بیاموزند و مهارت خود را ارتقاء بخشند.

پی ریزی محکمی که از مفاهیم تئوری و تکنیک های نوازندگی در این جلسات آموزشی صورت گرفته است کمک می‌کند تا علاقمندان نه‌تنها در سطح هنرجویان مبتدی بلکه حتی متوسط اجرا های را به نمایش بگذارند.

آموزش سه تار متوسطه ۱ (متد اختصاصی)

طینوش بهرامی

علاقمندانی که مایلند با شناخت بیشتر سه تار انس و الفت بیشتری با این ساز خوش نوا داشته باشند می‌توانند با تماشای این ۱۳ قسمت که معادل ۴۵ هفته آموزش حضوری است از طینوش بهرامی استاد مسلم این ساز تکنیک های بسیاری را بیاموزند که در شکل گیری پایه و اساس نوازندگی آن‌ها تاثیر بسیاری دارد.

هنرجویان در انتها به‌حدی از پختگی و تسلط بر فضای این ساز نجیب می‌رسند که می‌توانند با چاشنی سلیقه شخصی اجرا هایی در سطح نوازندگان حرفه‌ای را نیز بنوازند.

آموزش سه تار متوسطه ۲ (متد اختصاصی)

طینوش بهرامی

از چالش‌های اصلی در آموزش سه تار وجود برخی قطعات موسیقی ایرانی است که اگرچه برای دیگر ساز ها ساخته شده‌اند اما قابلیت اجرا با سه تار را ندارند.

استاد بهرامی در ۳۴ قسمت که معادل ۵۰ هفته آموزش حضوری است به‌صورت جز به جز و با بیانی شیوا به هنرجو می آموزند که چگونه بتوانند متناسب با فرهنگ سه تار و تکنیک های آن قطعات را ترجمه‌ کنند و با پیشرفت در نواختن شاهکار های آوایی نیز به تصویر بکشند.

درباره مدرس

طینوش بهرامی استاد مسلم سه تار که مو سفید کرده این راهند سابقه و رزومه درخشانی در تربیت هنرجویان بسیار دارند.

ایشان علاوه‌بر اجرا های برجسته با سه تار در شناخت تار نیز بسیار توانمند هستند. حبیب الله صالحی، هوشنگ ظریف، حسین علی زاده و مجید کیانی برخی از اساتید ایشان بوده‌اند.

اخذ مدرک کارشناسی ارشد موسیقی از دانشگاه لندن نیز می‌تواند گواه عشق به آموختن و سواد موسیقیایی ایشان باشد.

برخی از فعالیت‌های هنری

استاد طینوش بهرامی با فعالیت‌های ممتاز همواره نگاه نه‌تنها علاقمندان بلکه منتقدان را جلب کرده اند.

در سوابق کاری ایشان همکاری با اساتید توانمندی همچون حسین علی زاده و پرویز مشکاتیان در سالن رودکی به چشم می خورد علاوه‌بر اینکه سابقه فعالیت به‌عنوان رهبر گروه در کنسرواتور ملی تهران را نیز دارند.

هنرمندان بسیاری از سال ۱۳۷۷ تا به کنون در دانشگاه سوره افتخار شاگردی ایشان را داشته‌اند.

آموزش سنتور مقدماتی

سعید ثابت

استاد سعید ثابت در ۱۹ قسمت که معادل ۴۰ هفته آموزش حضوری است کلیه تکنیک ها و مفاهیم را با فرض آشنا نبودن هنرجویان تدریس می‌کنند.

صدای گرم و شیوا و بیان تمامی نکات و تمارین مطابق با کتاب دستور سنتور می‌تواند مسیر یادگیری سنتور را آسان کند.

هنرجویان بدون سردرگمی و با آرامش می‌توانند درک موسیقیایی خود را از سنتور گسترش دهند و بر جغرافیای ساز مسلط شوند.

درباره مدرس

سعید ثابت از مفاخر موسیقی ایران زمین است که سنتور را به هنرمندی تمام می نوازند علاوه‌بر اینکه کارنامه درخشانی در تربیت هنرجویان بسیار دارند.

علاقه به یادگیری موسیقی از سنین خردسالی با ایشان همراه بوده است که اخذ مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه هنر تهران می‌تواند گوشه ای از شناخت و درک وسیع ایشان را به نمایش بگذارد.

برخی از سوابق هنری

استاد سعید ثابت سال هاست که در موسیقی ایران زمین به‌عنوان هنرمندی نام آشنا خدمات ارزشمندی را بر جای گذاشته‌اند.

حضور در ارکستر ژونس موزیکال از سال ۱۳۵۰ تا به کنون علاوه‌بر همکاری با مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران از سال ۱۳۵۹ را نباید از قلم انداخت.

تدریس درخشان ایشان بی ارتباط با سابقه تربیت هنرجویان بسیار نیست علاوه‌بر هنرجویان هنرستان موسیقی پسران، دانشجویان بیشماری در دانشگاه هنر تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی از محضر استاد بهره برده اند.

برخی از سوالات رایج درباره آکادمی خنیاگر

  • برای استفاده از دوره های آموزشی چه باید کرد؟ ثبت نام در سایت برای استفاده از مجموعه های آموزشی کفایت می‌کند. هیچ یک از جلسات به‌صورت فیزیکی منتشر نمی‌شود و افراد تنها ازطریق آنلاین می‌توانند به پیگیری آموزشات مشغول شوند.
  • امکان ارتباط با اساتید وجود دارد؟ تیم مجموعه قسمت ارسال تیکت را طراحی کرده اند تا افراد علاوه‌بر استفاده از خدمات آموزشی تیم پشتیبانی خنیاگر بتوانند با اساتید نیز در ارتباط باشند.
  • آموزشگاه خنیاگر به شکل حضوری نیز فعالیت دارد؟ خیر. این مجموعه آموزشی تنها به شکل آنلاین به هنرجویان و علاقمندان به موسیقی خدمات رسانی می‌کند.
  • بسته اقتصادی شامل چه خدماتی است؟ موسیقی جهان بی انتهایی است که علاقمندان مایلند استعداد خود را در ساز های مختلف گسترش دهند. این مجموعه نیز با ارائه بسته های اقتصادی که شامل چندین مجموعه به‌صورت همزمان اما با قیمت کمتر است گام موثری در ترویج فرهنگ آموزش برداشته است.
  • با پرداخت هزینه دوره چه خدماتی را می‌توان دریافت کرد؟ علاقمندان پس از خریداری مجموعه های آموزشی می‌توانند بدون محدودیت در زمان و دفعات تماشا و حتی دانلود از این آموزشات بهره ببرند علاوه‌بر اینکه در صورت به‌روزرسانی دسترسی به آن‌ها نیز میسر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر حتما به وب سایت خنیاگر https://khonyagar.com مراجعه کنید.

منبع: آموزش تصویری نی، سه تار، سنتور توسط خنیاگر

 

Author: مازیار